فعالیت مخرب معادن کاشان در دستور کار قرار گرفت
اهل معامله با افراد نیستم
به گزارش پایگاه خبری سیمین، داریوش گل علیزاده در گفتگوی اختصاصی با سیمین ، افزود : یکی از مواردی که در جلسه ی بحران کاشان مطرح شد بررسی فعالیت مخرب معادن کاشان است .
به گفته وی ، معادن کاشان علاوه بر موارد تخریبی محیط زیست، از حقوق دولتی که پرداخت می کنند متاسفانه به منابع طبیعی شهرستان کاشان ،هیچ برگشتی ندارد که پیگیری می کنیم.
رئیس کمیته محیط زیست و منابع طبیعی خانه معدن ایران ، گفت :نهایت تلاش مان را انجام می دهیم تا فعالیت معادن را با محیط زیست سازگار کنیم.
داریوش گل علیزاده، افزود:به هیچ عنوان با مطالبات محیط زیستی و حقوق مردم ، معامله نمی کنیم.
وی با اشاره به تصمیمات ستاد بحران کاشان، تصریح کرد: سندی با مقابله با کانون های گرد و غبار کاشان تهیه می شود هم افزایی ظرفیت های شهرستان برای مقابله با بیابان زدایی و استفاده از ظرفیت صنایعی که نسبت به فضای سبز به تعهداتشان عمل نکرده اند ، تغییر رویگرد با برنامه های شهرستان متناسب با تغییر اقلیم،و… در دستور کار این جلسه قرار گرفت .
وی ضمن تاکید بر شناخت و هزینه برای کنترل منشا ریزگردها، گفت : در منطقه کاشان با مشکل بحران آبی از یک سوی و از سوی دیگر بعد از گرد و غبار با مصرف آب بالا مواجه هستیم.
وی تاکید کرد: ماده ۲۷ قانون هوای پاک ، موضوع کمربند سبز کاشان است که اداره راه و شهرسازی ، منابع طبیعی و وزارت نیرو در بخش تامین آب ، مسئولیت دارند و این سند ، مصوب هیات وزیران است .
این مدیر زیست محیطی ، می گوید :باید مانع تخریب سرزمینی شویم و مدیریت منابع آب را متناسب کنیم با تغییر اقلیم که متاسفانه تغییر اقلیم را داریم اما سازگاری و تغییر رویگرد نسبت به این موضوع را نداریم.
داریوش گل علیزاده، افزود: مدیریت منابع باید انجام شود با توجه به منابع محدودی که داریم باید هدفمند هزینه کنیم تا حداقل یک کانون را در این مدت ، مهار کنیم.
معادن کاشان ، علاوه بر ایجاد ریزگردها برای منطقه کاشان، روستاهای جوشقان قالی ، جوشقان استرک ، روستای هدف گردشگری دره ، رصدخانه ملی کامو و چوگان و آثار تاریخی و چشمه اسکندریه کهن باغ شهر نیاسر را با بحران و خطر جدی مواجه کرده است .
تمام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید